Mitkä ovat vuoden 2018 häätrendit Suomessa? Nostimme tähän postaukseen TOP5 Häätrendit vuodelle 2018.

1. Metsä- ja luontoteema

Jo viime vuonna yhdeksi häätrendiksi nostettu greenery -teema tekee lopullisen läpimurtonsa tulevana vuonna. Metsämäinen teema on luontainen jatkumo pitkään pinnalla olleelle rustiikille. Uskomme, että vuonna 2018 tullaan näkemään sekä runsaasti vihreää että luonnosta löytyviä elementtejä.

vasen kuva

Miten teema esille?

– Köynnökset (kattaukseen, tarjoilupöytiin, kyltteihin)

– Puiset yksityiskohdat (kylteissä, pöytänumeroissa, tuoleissa, kattauksessa)

– Printtimateriaalit

– Viherseinä valokuvausseinänä – Vuokraa viherseinä

– Isot viherkranssit somistuksessa (Valokuvausseinän yhteydessä tai erillisenä somistuselementtinä)

Yllätä:

Yhdistä teemaan sammalta, marmoria, kiveä tai betonia.

2. Runsaat kimput & roikkuvat asetelmat

Ensi vuonna runsaat ja kerrokselliset hääkimput ovat todella trendikkäitä ja ne tulevatkin olemaan usean morsiamen valinta. Tämä tyyli sopii erinomaisesti edellä nostettuun metsämäiseen teemaan. Uskomme, että ensi vuonna tullaan näkemään myös huomattavasti isompia hääkimppuja kuin mihin viime vuosina on totuttu.

Myös kukka-asetelmissa tullaan näkemään roikkuvia, maljakon ulkopuolelle laskeutuvia asetelmia. Pastellivärit ja tämän hetken suuri suosikki blush tulevat saamaan rinnalleen kirkkaampia ja voimakkaampia värejä, runsasta vihreiden käyttöä unohtamatta. Maailmalla etenkin kattoon ripustettavat, upeat kukka-asetelmat tulevat olemaan iso juttu ensi vuonna. Mielenkiintoista on nähdä, kuinka paljon kattoon toteutettavia kukkaelementtejä tullaan näkemään meillä Suomessa.

kuva

kuvat: täältä / täältä

Kokeile:

– Yhdistele rohkeasti korkeita ja matalia kukka-asetelmia kattauksessa.

– Yhdistele kokonaisuuteen pieniä ja harkittuja vintage-yksityiskohtia. Somisteet, jotka henkivät vanhaa-aikaa, ovat nousemassa trendiksi. Käytä esimerkiksi vintagetyylisiä maljakoita, kynttilänjalkoja tai pieniä kukkaruukkuja osana kattausta.

3. Sinisen eri sävyt & harmaa

Etenkin tummansininen ja siniharmaa dusty blue ovat trendikkäitä värivalintoja ensi vuoden häihin. Metallin sävyt pysyvät edelleen suuressa suosiossa. Maailmalla on nousussa etenkin hopea ja kromi, jotka tulevat näkymään myös Suomessa. Uskomme, että viime vuosina pinnalle noussut ruusukulta, tulee kuitenkin olemaan metallin väreistä ykkönen vuonna 2018.

 

4. Kuvausseinät

Photo booth on muutoksessa ja ensi vuonna tullaan näkemään paljon valokuvausseiniä ilman erillisiä propseja ja rekvisiittaa. Tämä liittyy vahvasti siihen, että valokuvauspisteen halutaan sulautuvan osaksi muuta hääympäristöä. Mikäli tilassa ei ole sopivaa taustaa valokuvausseinälle, jonka yhteyteen voi yhdistää esimerkiksi isot Love-ilmapallot, hyvä vaihtoehto on vuokrata valmis valokuvausseinä. Myös erilaiset valokuvauskoppeja tullaan näkemään enemmän ensi vuonna.

Yllätä:

Tuleeko teidän häihinne vihkikaari? Siirrä vihkikaari juhlatilaan kuvausseinäksi, jolloin kauniille taustalle on käyttöä myös vihkimisen jälkeen.

 

5. Klassisuus

Klassinen tyyli ja neutraalit värit nousevat isommin esille vuonna 2018. Vaikka kokonaisuudesta halutaan hillitty ja elegantti, halutaan vieraille tarjota elämyksiä yksittäisten wow-elementtien muodossa. Näitä ovat esimerkiksi näyttävät viherkranssit, kauniit kakut ja upeasti somistetut tarjoilupöydät, kuten harkitusti toteutetut baarit.

kuva

Kuten joka vuosi, myös tänä vuonna, persoonallisuus on kaikista trendikkäintä. Tärkeintä on toteuttaa oman tyyliset häät ja muistaa, että häämailmassa mikään ei ole out. Jokainen hääjuhla on aina ainutlaatuinen ja hääparin näköinen kokonaisuus.

Toteutuuko nämä ensi vuonna? 

– Riisin tilalla heitetään ruusun terälehtiä ja oliivinlehtiä.

– Ulkona vihkiminen yleistyy.

– Säihkettä ja glitteriä tuodaan esille etenkin harkittujen yksityiskohtien kautta.

– Hääjuhlassa nähdään personoituja yksityiskohtia, kuten sulhasen ja morsiamen makuun personoidut donitsit tai jokaiselle vieraalle henkilökohtaisesti kirjoitetut kiitosviestit, jotka liitetään kattaukseen.

Autamme teitä mielellämme toteuttamaan unelmienne hääjuhlan! <3

Jenni, Hannele & Anu